Senki számára sem öröm, ha kedvenc járműve, a család szállító- vagy munkaeszköze valamilyen módon megsérül, vagy mozgásképtelenné válik. Tudjuk, hogy a javíttatás fájó kiadásokkal és egy sor kellemetlenséggel jár – futkosással, idegeskedéssel, bürokráciával, sorban állással, hosszú „járműmentes” időszakkal – de nekünk a bajban is van megoldásunk Ügyfeleink számára.

Hogyan is segíthetünk?

A Hollós Szerviz vállalja: az autójavítással kapcsolatos TELJES KÖRŰ BIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZÉST, a káreseménytől az újbóli használatbavételig történő összes munkafolyamat szervezését, lebonyolítását.

Korszerű, nagy kapacitású karosszéria-javító és fényező műhelyünkben jól felkészült munkatársaink javítják a sérült, karambolos gépkocsikat és motorkerékpárokat, bármilyen típusúak is legyenek azok!

Akárcsak Ügyfeleinknek, számunkra is fontos, hogy munkánk kiváló minőségű legyen.

Még valami, amire a „Hollós” minőség mellett büszkék lehetünk: kapacitás kihasználtságunk optimalizálásával, rendkívül rövid javítási határidőkkel dolgozunk, hogy Ügyfeleink minél rövidebb ideig kényszerüljenek nélkülözni járműveiket.

Karambolos gépkocsik és más karosszéria hibák javítása, fényezése gyorsan, precízen, szakszerűen. Korszerű és kiváló minőségű Blowtherm fényező kamráinkban PPG anyagokkal dolgozunk. Cégünk aktívan használja a „spot illetve smart” fényezési technikákat, amivel időt és pénzt takarít meg Ügyfeleinknek a magas minőségi követelmények megtartása mellett. A karosszéria javítások során a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk, legyen szó apró esztétikai hibáról, szélvédőcseréről vagy húzatópados (Blackhawk) nagyjavításról.

A kisebb koccanástól a totálkárig, minden sérülés teljes körű javítását vállaljuk. Eredeti gyári alkatrészekkel vagy kiváló minőségű utángyártott alkatrészekkel dolgozunk, megbeszélés szerint.

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy szervizünkben már igénybe vehető az ALTERNATÍV JAVÍTÁSI MÓD.

Erre az 5 év feletti gépkocsik javításánál lehet szükség, ahol a biztosító társaságok úgymond megavultathatják az újonnan beépített gyári alkatrészeket. Magyarul a kárkifizetésnél érték egyeztetés miatt levonhatnak a gyári alkatrész árából. Ezt hívatott kiküszöbölni az alternatív javítási mód, mely az AUDASHARE számítási programban is elérhető (amely számítást, minden biztosító elfogad). Ennek a lényege, hogy a gyárinál kedvezőbb áru utángyártott alkatrészek is választhatók a javításhoz.

Így akár az avulás díja is megtakarítható és a teljes javítási összeget vállalja a biztosító.

A javítás idejére – térítés ellenében, kedvezményesen – csereautót biztosítunk, így a javítás idején sem marad autó nélkül.

Bejelentkezését várjuk:
06 1 206 1013
06 30 496 8178
gyenes.lajos@hollosszerviz.hu

 

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?